Stuur e-mail mail_outline  

Massage uitleg Holistische massage studio 'Art of Touching'. 

Wij leven in een hectische wereld waar van alles van ons verwacht wordt en vooral om 'aan te staan'. Daarbij mensen maken nogal wat mee tijdens hun leven. 
Wanneer trauma zich vast gaat zetten in spieren, kunnen psychosomatische klachten ontstaan.  Een holistische masseur kijkt ook naar wie er in het lichaam woont. Door deze spieren en bindweefsel weer los te masseren en te verbinden met lange effleurages worden lichaam en geest tot een diepe ontspanning gebracht en ontstaat er weer ruimte voor mooie momenten. Het thema is dan ook ‘ Uit het hoofd en in het lichaam. Als het ware kom je na een innerlijke reis weer thuis in je eigen lichaam. 

Het mooiste geschenk dat je jezelf (of aan iemand anders) kunt geven is totale mentale ontspanning. Wanneer je weer met je hogere zelf in contact kan komen, naar je innerlijke stem, je intuïtie kunt luisteren en weer op omspannen wijze 'in je kracht kun staan' dan kun je het leven weer makkelijker aan.

In overleg maak ik gebruik van essentiële olie van Young Living én de helende energie van zeldzame hoogfrequente kristallen, mineralen en tektieten uit diverse continenten en zelfs vanuit andere sterrenstelsels. Deze bijzondere stenen worden al vele eeuwen door verschillende inheemse volkeren tijdens sjamanistische rituelen gebruikt.

Dat kan door deze *stenen op het lichaam te leggen of vlak boven het lichaam te houden en ‘zware energie’ en blokkades weg te halen, chakra's te activeren waardoor energie weer gaat stromen en de aura weer versterkt wordt. Soms ervaren mijn cliënten visualisaties vanuit het onderbewuste of zelfs een ' Soul retrieval'. 

De kunst van het aanraken is dus niet alleen de lange verbindende effleurages van het lichaam maar ook het energetisch lichtlichaam dat aangeraakt wordt.

Deze studio is sfeervol ingericht zodat je je snel op je gemak voelt en is voorzien van o.a. een infra rood verwarmingspaneel, warme olie een heel comfortabele vrouwvriendelijke massage tafel van Earthlite.


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee