Stuur e-mail mail_outline Prijzen holistische massage  

Prijzen holistische massage 

Holistische massage 

45 minuten à € 55,-

60 minuten € 65,-

75 minuten - + energetische behandeling à € 75,

90 minuten  + energetische behandeling à € 85,-

105 minuten + energetische behandeling à € 105,-

Essentiële olie van Young Living per tien druppels à € 3,50 

*Volledige Crystal Healing Sessie van 120 minuten à € 120,-  

*Deze Crystal Healing Sessie bestaat uit: Eerst even 'landen' en een intake gesprek van 15 minuten. 

Vervolgens een *energetische behandeling van circa 15 minuten. Holistische massage van 90 minuten. Dit is inclusief essentiële olie van Young Living. 

Tegen meerprijs van € 7,50 kan gekozen worden voor essentiële olie Mirre in combinatie met massageolie die is opgeladen met Moldaviet. 

NB: Moldaviet is een bijzonder spirituele steen, ontstaan door de impact van een meteoriet en draag dus de energie van zowel de aarde en een ander sterrenstel.

Deze energetische behandeling met kristallen voor, tijdens én na de massage helpen bij het uitlijnen en ontstoren van de chackra's. Dit zijn de energiecentra van het menselijk lichaam die de aura en het lichtlichaam, je intuïte sterker kunnen maken en je gemakkelijker in contact kunnen brengen met je hogere zelf.

* Energetische behandeling kan dmv. hoogfrequente stenen zoals Anandaliet, Regenboog Boji stenen, Libisch woestijnglas, Moldaviet, Fenakiet en Regenboog Mayaniet  die op en boven het lichaam geplaatst worden. Deze energetische behandeling  na de massage zal ook circa 15 minuten duren, daarna even rustig bijkomen met een glaasje water. 

*Echt een aanrader voor mensen die in hun leven na een traumatische ervaring zichzelf omschrijven als " Sinds dat ene moment ben ik mijzelf niet meer geweest"  of op een andere manier het gevoel hebben energetisch 'leeg te lopen' en zichzelf of hun energie terug willen vinden vinden. 

* Disclaimer: Hoogfrequente stenen kunnen een positieve bijdrage leveren. Echter bij klachten van wat voor een aard dan ook is het raadzaam om altijd een arts te raadplegen. Edelstenen kunnen een positieve bijdrage leveren ter ondersteuning van de gezondheid bij herstel maar niet ter vervanging van medicijnen, therapiën of ziekenhuisbehandelingen.Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee