Stuur e-mail mail_outline Prijslijst holistische massage per 1 januari 2024 

De holistische massage bij Art of Touching wordt gegeven in de stijl van 'Esalen’ en is inclusief energetische behandeling met hoogfrequente kristallen.

Essentiële olie 10 druppels à € 3,50

Holistische massage van 60 minuten à € 70,- 

Holistische massage van 75 minuten à € 80,- 

Holistische massage van 90 minuten à € 90,-



Holistische massage van 105 minuten à € 105,-


*Crystal Healing Session 120 minuten à € 135,-

**Hotstone massage van 75 minuten à € 85,- NB: zie contra-indicaties onderaan deze pagina.

Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld neutrale massage olie óf massage olie die bij Art of Touching eerst is opgeladen met de energie van Moldaviet. Moldaviet is  tektiet die in de metafysische wereld wordt gezien als een zeldzame spirituele steen. Bijvoorbeeld in combinatie met essentiële olie zoals Sacred Frankincense of Mirre die al in de oudheid gebruikt werden tijdens religieuze rituelen. Deze essentiële oliën van Young Living hebben een harmonieuze geur, het hersteld de beschadigde en droge huid. Je chakra’s komen meer in balans, je intuïtie wordt sterker en je komt makkelijker in contact met je hogere zelf waardoor je sneller tot een waardevol persoonlijk inzicht kunt komen.

Deze holistische massage en energetische behandeling bestaat uit: Bij binnenkomst eerst even 'landen' en een intake gesprek van circa 15 minuten. Vervolgens neem je plaats op de massagetafel voor de tijd die is afgesproken en de Tingsha, twee kleine klankschalen, luiden zowel het begin en later ook het einde van de healing sessie in. Na de healing sessie kun je even rustig bijkomen met een glaasje water. 

*Disclaimer: Hoogfrequente stenen kunnen een positieve bijdrage leveren. Echter bij klachten van wat voor een aard dan ook is het raadzaam om altijd een arts te raadplegen. Edelstenen kunnen een positieve bijdrage leveren ter ondersteuning van de gezondheid bij herstel maar niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen.

* Crystal Healing Session bestaat uit twee energetische behandelingen van vooraf instappen in een steencirkel  én na de holistische massage van 105 minuten tijdens de eindontspanning opnieuw een energetische behandeling met hoogfrequente kristallen. Deze holistische massage is inclusief essentiële olie en massage olie die is opgeladen met de energie van Moldaviet. 

**Contra-indicaties bij Hotstone massage zijn o.a. hartklachten en/of hartafwijkingen, zeer ernstige vaatziekten, zwangerschap, neurogene klachten zoals uitstralende pijn (hernia). Botbreuken Algemene infectieziekten zoals koorts, keelontsteking, griep en verkoudheid.

Bij zwangerschap is het gebruik van essentiële olie in de eerste drie maanden af te raden en massage altijd in overleg met uw behandelend arts. 



Stuur e-mail



* Invoer verplicht
Website by Folibee