Zelf incrustratie pavé zetten is nu binnen handbereik. Jeff Hoopman MBGG geeft ”Masterclasses” edelsteen zetten zoals; briljant, prinses, roos en cabochon geslepen edelstenen. ”Tips & Tricks” rechtstreeks uit de praktijk, in een heldere uitleg doormiddel van voorbeelden en één op één coaching.


Heeft u interesse, vragen of wilt u een offerte op maat? Neem gerust contact op.

 

In mei 2014 de masterclass pavé zetten gevolgd bij Jeff Hoopman MBGG! Jeff is een goede leermeester die met veel geduld zijn professionele kennis deelt; Het gebruik van de juiste gereedschappen, het onderhoud van de gereedschappen en de precisie van het te maken werkstuk, veel tips en tricks erbij inbegrepen. Tevens is Jeff ook een goede mentale coach, positieve stimulans. Ik heb met veel plezier deze masterclass gevolgd!!! Een aanrader voor elke goudsmid!

 

Esther Lang
Ontwerper goudsmid Esther’s Edeltaal 

 

 

In 2013 heb ik een 2-daagse cursus pavé zetten gevolgd bij Jeff. door de individuele begeleiding is het een zeer leerzame cursus. Ik heb veel geleerd over de opbouw van een zetting, welk gereedschap je kunt gebruiken en hoe je dat moet behandelen. Jeff geeft theorie en praktijk in de goede verhouding. In mijn werk heb ik veel profijt van deze cursus.

 

Monique de Klonia
Goudsmid bij gemeente Amsterdam

Send e-mail* Input required
Website by Folibee